Pasit ammattiliikenteessä yli 90 vuotta

Konttirahdit ja logistiikan palvelut luotettavasti HaminaKotka-sataman alueelta

PASI TRANS OY palvelee kuljetusalalla vuosikymmenten kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Kokonaisvaltaiset palvelumme mahdollistavat huolettoman yhteistyön tutun ja luotettavan kuljetusliikkeen kanssa aina, kun kuljetuspalveluiden tarve ilmenee. Palvelemme HaminaKotka-sataman alueelta käsin ympäri Etelä-Suomen.

Ota yhteyttä kuljetusalan palveluista

Kuljetus- ja logistiikkapalvelut

Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi kuljetuspalvelut kustannustehokkaasti. Monipuolinen, laadukas ja ajanmukainen kalustomme mahdollistaa sekä pienten että suurten kuljetustarpeiden täyttämisen ja toimittamisen turvallisesti perille asti – lähelle ja kauas. 

Kuljetuskalustoomme kuuluu kaksi Scania R580 6x4 2019 rekanveturia, Mercedes-Benz Arocs 3251 8x4 koukkulava 26tn sekä Mercedes-Benz Vito 114. Kuorma-autojen perään löytyy 10 perävaunua sekä vaihtolavoja koukkuautoon.

Tarjoamme lisäksi logistiikkapalvelut tarpeesi mukaan. Pystymme tarjoamaan myös välivarastointia Mussalon satamassa.

Kysy lisää välivarastoinnista

Konttirahdit

Saat kauttamme myös konttirahdit kokeneen ammattilaisen toteuttamana. Kalustollamme pystymme kuljettamaan samanaikaisesti mm. 2 x 45:n jalan kontin. Sen mahdollistaa nykyaikainen kalustomme siirrettävillä B-Linkki -perävaunuilla. Kerro tarpeestasi niin sovitaan kuljetuksen toteuttamisesta!

Toiminnan kehittämistä ekologisuus edellä

PASI TRANS OY on huolintaliikkeiden joustava, mukautuva ja täyden palvelun yhteistyökumppani kuljetuspalveluiden saralla. Mukautuvuutemme on viime vuosina tarkoittanut ennen kaikkea toimintamme ekologisuuteen panostamista.

Kaikki automme täyttävät Euro 6 -päästöluokituksen vaatimukset. Maksimoimme kapasiteetin kaikissa kuljetusyksiköissämme: pitkät yhdistelmät, enemmän yhdellä ajolla. Kalustomme huolto on ulkoistettu ympäristöystävälliselle palveluntarjoajalle. Seuraamme kalustollamme tapahtuvan ajon ajotapaa seurantalaitteiston avustuksella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PASI TRANS OY on kuljetus- ja logistiikka-alan moniosaaja ja rehti kumppanisi! Saat kauttamme kokonaisvaltaiset palvelut kuljetustarpeidesi täyttämiseen. Yhteistyö kanssamme on välitöntä ja reagoimme nopeasti yhteydenottoihin. Toimimme HaminaKotka-sataman alueelta käsin Etelä-Suomessa.

Yhteystiedot